Inloggen medewerkers

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Op deze pagina kun je inloggen voor een overzicht van alle nieuwsberichten.

Mededelingen

We houden je graag op de hoogte van belangrijke of bijzondere zaken. We raden je aan om iedere dag even op deze pagina te kijken om te zien of er nieuws is


Plukwerk t/m week 28

16 juni 2022 | Geplaatst door: Planning

De schoolvakantie valt in onze regio (midden) vroeg dit jaar, veel scholieren krijgen week 27/28 al vakantie.
We begrijpen dat het fijn is om te gaan werken zodra je vakantie krijgt, echter kunnen we deze aansluiting dit jaar niet maken.
Op onze locaties in Neerijnen en Maurik zijn er t/m week 28 nog geen bessen rijp die geplukt kunnen worden.
Op onze locatie in Asch wordt een vroeger ras geteeld, maar voor die oogst kunnen in principe geen scholieren ingezet worden.

Dus t/m week 28 hebben wij helaas geen plukwerk beschikbaar voor scholieren/studenten. We starten in week 29 met volop werkmogelijkheden in week 30/31/32.


Update vakantiewerk bij Bloedbessen

10 juni 2022 | Geplaatst door: Planning

Top op heden verloopt het groeiproces van onze bessen volgens verwachting.
Maandag 23 mei is er een update verstuurd naar degenen die zich (voor 23 mei) hebben aangemeld voor het bessenplukken.

Daarin geven wij aan dat wij vanaf week 29 zullen starten met de pluk. Er is veel werk op komst!
We kunnen vooral in week 30/31 nog veel extra mensen plaatsen, dus nieuwe aanmeldingen blijven welkom!


Aanmelden plukseizoen 2022

28 december 2021 | Geplaatst door: Eefje

Het inschrijfformulier voor komend plukseizoen (zomer 2022) wordt per 1/1/22 geactiveerd. Je aanmelding is dan weer van harte welkom!

Wij adviseren je om je beschikbaarheid te baseren op de kleuren van de kalender. Op dit moment is de exacte oogstperiode nog niet in te schatten. Wij zijn volledig afhankelijk van de natuur. Onze hoofdpluk duurt doorgaans 3 weken en valt tussen week 29 en week 33. Zodra wij de exacte weken beter kunnen inschatten, zullen wij de kleuren van de kalender aanpassen. Ook volgen er vanaf eind mei updates per e-mail.

TIP:

Misschien ben je vijf weken vrij, maar wil je er twee daarvan plukken. Dan is het handig om die vijf weken aan te vinken, en in de opmerkingen te vermelden dat je twee weken wilt plukken. De kans om aan de slag te kunnen is dan aanzienlijk groter, omdat wij de meest geschikte weken uit kunnen kiezen.

Bevestiging van inschrijving:

Het komt geregeld voor dat wij dubbele aanmeldingen ontvangen omdat er op de eerste aanmelding geen reactie is ontvangen.
Na aanmelding krijg je altijd, binnen een paar werkdagen, per e-mail bericht van ons: of een bevestiging van aanmelding of een bericht dat bepaalde gegevens niet correct zijn ingevuld.

Het valt op dat vooral bij @gmail.com adressen onze e-mails vaak als SPAM worden aangemerkt. Goed als je even je mapje SPAM/ongewenste e-mail nakijkt voordat je je opnieuw gaat aanmelden!

Mocht je vragen hebben; stel ze gerust per e-mail (plukkers@bloedbessen.nl).