Inloggen medewerkers

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Op deze pagina kun je inloggen voor een overzicht van alle nieuwsberichten.

Mededelingen

We houden je graag op de hoogte van belangrijke of bijzondere zaken. We raden je aan om iedere dag even op deze pagina te kijken om te zien of er nieuws is


Start plukseizoen 2021

23 juli 2021 | Geplaatst door: Planning

De voorbereidingen voor plukseizoen 2021 zijn in volle gang!
Er wordt dagelijks druk gebeld en er zijn al veel plukafspraken gemaakt voor komende weken.
Heb jij je wel opgegeven en en ben je nog niet gebeld?
Vandaag (vrijdag 23/7) en morgen (zaterdag 24/7) wordt er nog gebeld voor week 31, vanaf maandag 26/7 kunnen wij ook gaan bellen/afspreken voor week 32.
Wij hopen je zo spoedig mogelijk te benaderen. Heb je al vragen? Bel (0345-760330) of mail (plukkers@bloedbessen.nl) ons gerust.

Hartelijke groet,

Team organisatie vakantiewerk


Veel werk in week 32, 33 en 34

08 juni 2021 | Geplaatst door: Planning

Gedurende week 32, 33 en 34 verwachten wij dit jaar heel veel plukwerk.
Aanmelden voor die weken is nog steeds mogelijk en je kunt ervan uitgaan dat je die weken vrijwel zeker aan de slag kunt.


E-mails van Bloedbessen Seizoenswerk

22 mei 2021 | Geplaatst door: Planning

Het komt geregeld voor dat wij dubbele aanmeldingen ontvangen omdat er op de eerste aanmelding geen reactie is ontvangen.
Na aanmelding krijg je altijd, binnen een paar werkdagen, per e-mail bericht van ons: of een bevestiging van aanmelding of een bericht dat bepaalde gegevens niet correct zijn ingevuld.

Het valt op dat vooral bij @gmail.com adressen onze e-mails vaak als SPAM worden aangemerkt. Goed als je even je mapje SPAM/ongewenste e-mail nakijkt voordat je je opnieuw gaat aanmelden!

Volgende week zullen wij een update versturen met meer informatie over onze verwachtingen voor komend plukseizoen, houd je mail dus goed in de gaten!

Mocht je vragen hebben; stel ze gerust per e-mail (plukkers@bloedbessen.nl).


Aanmelden seizoen 2021

07 januari 2021 | Geplaatst door: Eefje

Het inschrijfformulier voor komend plukseizoen (zomer 2021) is geactiveerd. Je aanmelding is van harte welkom!

Wij adviseren je om je beschikbaarheid te baseren op de kleuren van de kalender. Op dit moment is de exacte oogstperiode nog niet in te schatten. Wij zijn volledig afhankelijk van de natuur. Onze hoofdpluk duurt doorgaans 3 weken en valt tussen week 29 en week 33. Zodra wij de exacte weken beter kunnen inschatten, zullen wij de kleuren van de kalender aanpassen. Ook volgen er vanaf eind mei updates per e-mail.

TIP:

Misschien ben je vijf weken vrij, maar wil je er twee daarvan plukken. Dan is het handig om die vijf weken aan te vinken, en in de opmerkingen te vermelden dat je twee weken wilt plukken. De kans om aan de slag te kunnen is dan aanzienlijk groter, omdat wij de meest geschikte weken uit kunnen kiezen.