Inloggen medewerkers

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Op deze pagina kun je inloggen voor een overzicht van alle nieuwsberichten.

Mededelingen

We houden je graag op de hoogte van belangrijke of bijzondere zaken. We raden je aan om iedere dag even op deze pagina te kijken om te zien of er nieuws is


Update vakantiewerk Bloedbessen 2020

15 juli 2020 | Geplaatst door: Planning

Bericht voor degenen die zich reeds hebben ingeschreven:
De planning voor week 30 is afgerond. De personen die hiervoor ingedeeld zijn, zijn reeds gebeld en afgesproken. Het betreft slechts een hele kleine selectie (ervaren) plukkers. Helaas is de hoeveelheid plukwerk in week 30 nog minimaal omdat de bessen nog net niet voldoende rijp zijn om geplukt te worden.

Vanaf week 31 zijn alle bessen wel voldoende gerijpt om te geplukt te worden, dus dan is er volop werk en kunnen wij heel veel mensen plaatsen. Deze én volgende week wordt iedereen gebeld die vanaf 27 juli geselecteerd is om te komen bessen plukken op één van onze locaties. Wij starten met het benaderen van de ervaren plukkers en vervolgens benaderen we degenen die 14 jaar en ouder zijn op volgorde van datum van inschrijving. Een beschikbaarheid van minimaal 2 weken blijft zeer wenselijk, zeker voor onervaren plukkers. Afhankelijk van de hoeveelheid overgebleven plukplaatsen worden 13-jarigen ingezet.

Bericht voor degenen die zich nog niet hebben ingeschreven:
Aanmelden is nog mogelijk echter is de kans klein dat wij je nog kunnen plaatsen dit seizoen. Let op: aanmeldingen voor seizoen 2020 worden niet gebruikt voor een volgend seizoen.


Aanmelden seizoen 2020

02 januari 2020 | Geplaatst door: Eefje

Vanaf 01-01-2020 is de kalender voor het nieuwe plukseizoen (2020) weer geactiveerd. Aanmeldingen zijn uiteraard weer van harte welkom!

Wij adviseren je om je beschikbaarheid te baseren op de kleuren van de kalender. Op dit moment is de exacte oogstperiode nog niet in te schatten. Wij zijn volledig afhankelijk van de natuur. Onze hoofdpluk duurt doorgaans 3 weken en valt tussen week 30 en week 34. Zodra wij de exacte weken beter kunnen inschatten, zullen wij de kleuren van de kalender aanpassen. Ook volgen er vanaf eind mei updates per e-mail.

TIP:

Misschien ben je vijf weken vrij, maar wil je er twee daarvan plukken. Dan is het handig om die vijf weken aan te vinken, en in de opmerkingen te vermelden dat je twee weken wilt plukken. De kans om aan de slag te kunnen is dan aanzienlijk groter, omdat wij de meest geschikte weken uit kunnen kiezen.